Bel ons nu

073 - 611 15 94

Coachingstraject voor marketing medewerkers

Veel MKB-bedrijven beschikken over een relatief kleine marketingafdeling. Als je het al een afdeling mag noemen. Vaak zit hier één persoon die alle marketing en communicatie gerelateerde activiteiten voor zijn of haar rekening neemt. Dat kan soms best wel eenzaam voelen. Niemand die je functie ècht begrijpt. Of waarmee je kunt sparren over strategie, aanpak en/of uitvoering.

 

Interim marketing versterkt en vervangt

Interim Marketing draagt bij aan de groei van marketingmedewerkers

Bij Interim Marketing kun je een coachingstraject aangaan. Op persoonlijke gebied, op vakinhoudelijke zaken of voor loopbaanvraagstukken. Coaching kan live op locatie maar ook gedeeltelijk online wanneer gewenst.

Interim marketing aan het werk
Interim marketing versterkt en vervangt

Coaching kan live op locatie of gedeeltelijk online

Uiteraard zijn alle coachingstrajecten maatwerk. In overleg bepalen we de insteek van het coachingstraject, de beoogde looptijd en de frequentie van de afspraken. Bel Nancy Weststrate voor meer informatie: 06-41328626

Maak kennis met onze coach Nancy Weststrate

Onze interim marketeer Nancy Weststrate is een ervaren coach. Behalve enorm veel vakkennis en werkervaring als marketing manager heeft zij ook een HBO-studie psychologie afgerond. Maak hier kennis met Nancy.

Profielfoto Nancy Weststrate

Interim Marketing producten

Bekijk hiernaast welke afgebakende projecten Interim Marketing aanbiedt.

Activatie- en wervingscampagne

Merkpositionering & conceptontwikkeling

Employer Value Proposition

Customer, Employee & Guest journey

Persona’s

Strategisch communicatieplan

Werkzaamheden waarvoor Interim Marketing ingezet wordt

Tijdelijke diensten en vastomlijnde producten 

uitgelichte interim marketeer

Werner van Beusekom

Maak kennis met onze veelzijdige interim marketeer Werner van Beusekom. Deze merk- en communicatiestrateeg is ijzersterk in het vertalen van strategie naar conversieverhogende  merkconcepten en campagnes. 

Merk- en communicatiestrateeg

Naast merk- en communicatiestrateeg is Werner ook auteur van het boek Who is Accountable? en de Reclametoolbox. Ook is hij docent aan de Avans Hogeschool.

Veel gestelde vragen

Vanaf een halve dag per week kunnen wij op diverse manieren ondersteuning bieden.

Dat is zeker mogelijk. Aan het einde van de maand bepalen we samen hoeveel ondersteuning er de aankomende maand nodig is. 

Wij werken vaak hybride (soms op afstand maar vaak ook bij klanten op kantoor). We stemmen de werklocatie vooraf altijd af.

Behoefte aan onze hulp?

Onze interim marketeers staan altijd klaar om te ondersteunen of vervangen. Laat ons weten wat je hulpvraag is en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

We zijn trots om voor deze merken te mogen werken