Bel ons nu

073 - 611 15 94

Tijdelijke versterking

Periodiek kan er voor het marketing- en communicatieteam te veel werk liggen maar onvoldoende veel om hiervoor een vacature open te stellen. We hebben het hier over piekperiodes. In die gevallen biedt Interim Marketing de ideale uitkomst. Wij kunnen je marketing- en communicatie team namelijk tijdelijk ondersteunen zodat de grootse werkdruk snel zakt of totdat bewezen is dat de piek structureel is en er toch iemand kan worden aangenomen.

Interim marketing versterkt en vervangt

Het komt ook voor dat een nieuwe, wat minder ervaren collega, een kickstart nodig heeft. Zeker in het MKB zien we vaak éénmansafdelingen die verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie van het bedrijf. Het schort soms aan voldoende ervaring, daadkracht, structuur of simpelweg tijd. Naast tijdelijke vervanging en versterking kunnen we personen of teams ook coachen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons!

Franck Kuppers

Interim Marketing werkt voor vele bedrijven, van corporate organisaties tot aan kleine ondernemingen met een paar medewerkers. In alle gevallen leveren we extra denk- en werkkracht. Op die manier worden doelen eerder gehaald en groeit de business. 

Via ons portfolio kun je een goede indruk krijgen over het soort werk wat we leveren en de output daarvan. Niet al ons werk hebben we via onze website gedeeld, mede om privacy redenen. Wil je weten of we in jullie branche ervaring hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Interim Marketing producten

Bekijk hiernaast welke afgebakende projecten Interim Marketing aanbiedt.

Activatie- en wervingscampagne

Merkpositionering & conceptontwikkeling

Customer, Employee & Guest journey

(Incompany) SAMACO workshop

Strategisch communicatieplan

Account Based Marketing plan

Werkzaamheden waarvoor Interim Marketing ingezet wordt

Tijdelijke diensten en vastomlijnde producten 

uitgelichte interim marketeer

Werner van Beusekom

Maak kennis met onze veelzijdige interim marketeer Werner van Beusekom. Deze merk- en communicatiestrateeg is ijzersterk in het vertalen van strategie naar conversieverhogende  merkconcepten en campagnes. 

Merk- en communicatiestrateeg

Naast merk- en communicatiestrateeg is Werner ook auteur van het boek Who is Accountable? en de Reclametoolbox. Ook is hij docent aan de Avans Hogeschool.

Veel gestelde vragen

Vanaf een halve dag per week kunnen wij op diverse manieren ondersteuning bieden.

Dat is zeker mogelijk. Aan het einde van de maand bepalen we samen hoeveel ondersteuning er de aankomende maand nodig is. 

Wij werken vaak hybride (soms op afstand maar vaak ook bij klanten op kantoor). We stemmen de werklocatie vooraf altijd af.

Behoefte aan onze hulp?

Onze interim marketeers staan altijd klaar om te ondersteunen of vervangen. Laat ons weten wat je hulpvraag is en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

We zijn trots om voor deze merken te mogen werken