Bel ons nu

073 - 611 15 94

Tijdelijke vervanging

Je marketeer of communicatiespecialist heeft zijn/haar baan opgezegd of kan door omstandigheden voorlopig niet komen werken. En dat terwijl het werk doorgaat en zich inmiddels opstapelt. Een vervelende situatie die Interim Marketing snel kan oplossen via tijdelijke vervanging. 

Interimmarketing versterkt en vervangt

Vanaf een halve dag per week al tijdelijke marketingondersteuning

De interim marketeers van Interim Marketing kunnen al vanaf een halve dag per week ondersteuning bieden. Zij hebben zeer ruime ervaring in diverse functies en branches. Het zijn aanpakkers die weten hoe je een sterk merk bouwt. Ook weten ze hoe ze marketing- en communicatieteams kunnen ondersteunen en motiveren om het maximale resultaat te bereiken. 

Praktijkvoorbeeld tijdelijke vervanging

Strypes / Interim Marketing Manager

Onze interim marketeer Nancy Weststrate is al bijna 2 jaar een vaste kracht in het managementteam van Strypes. Zij stuurde als interim marketing manager gedurende anderhalf jaar het marketing team in Bulgarije aan. Inmiddels is er een vaste kracht in Sofia gevonden, is Nancy’s rol omgezet naar marketing consultant en geeft zij ‘extra ondersteuning.’ aan deze innovatieve aanbieder van maatwerk software.

Interim Marketing producten

Bekijk hiernaast welke afgebakende projecten Interim Marketing aanbiedt.

Activatie- en wervingscampagne

Merkpositionering & conceptontwikkeling

Employer Value Proposition

Customer, Employee & Guest journey

Persona’s

(Incompany) SAMACO workshop

Werkzaamheden waarvoor Interim Marketing ingezet wordt

Tijdelijke diensten en vastomlijnde producten 

uitgelichte interim marketeer

Werner van Beusekom

Maak kennis met onze veelzijdige interim marketeer Werner van Beusekom. Deze merk- en communicatiestrateeg is ijzersterk in het vertalen van strategie naar conversieverhogende  merkconcepten en campagnes. 

Merk- en communicatiestrateeg

Naast merk- en communicatiestrateeg is Werner ook auteur van het boek Who is Accountable? en de Reclametoolbox. Ook is hij docent aan de Avans Hogeschool.

Veel gestelde vragen

Vanaf een halve dag per week kunnen wij op diverse manieren ondersteuning bieden.

Dat is zeker mogelijk. Aan het einde van de maand bepalen we samen hoeveel ondersteuning er de aankomende maand nodig is. 

Wij werken vaak hybride (soms op afstand maar vaak ook bij klanten op kantoor). We stemmen de werklocatie vooraf altijd af.

Behoefte aan onze hulp?

Onze interim marketeers staan altijd klaar om te ondersteunen of vervangen. Laat ons weten wat je hulpvraag is en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

We zijn trots om voor deze merken te mogen werken