Kennis

 

 

 

 

 

 

 

Kennis is voor ons een combinatie van hetgeen we in ons leven geleerd, gezien én gedaan hebben maar ook van hetgeen we geleerd hebben van de fouten die we gemaakt hebben. InterimMarketing is trots op de kennis die onze mensen meedragen. Kennis die wij graag delen met onze opdrachtgever en diens medewerkers. Juist in het delen van kennis zit de erfenis die wij achterlaten als een opdracht succesvol is afgerond. Onze kennis is enerzijds het resultaat van onze jarenlange ervaring (we have been there, we have seen, we have done it ourself) , affiniteit met techniek en het continu op de hoogte blijven van kennis van nieuwe media.

Docent ervaring

Diverse van onze partners zijn naast hun advies / interim werk parttime docent in diverse economie, strategie- en marketing- vakken op de deeltijd academie van o.a. Avans Hogeschool. Praktijkervaring en up to date theoretische kennis worden op deze manier optimaal verbonden én verankerd binnen ons adviespraktijk.

Kennisgebieden

Onze werkervaring dekt vele branches en markten, van technische producten binnen automotive en huishoudelijke apparatuur tot bouw, food, verpakking, disposables, bouw, reclame en van zorg tot fast moving consumer goods. Wij van InterimMarketing laten niet alleen resultaat maar vooral ook kennis achter. Kennis waarop onze opdrachtgevers verder kunnen bouwen.