Drie marketingdiensten

Onze interim marketeers zijn voor diverse functies inzetbaar en op verschillende niveaus. Vanaf een halve dag per week kan Interim Marketing al ondersteunen. Daarnaast bieden we ook vastomlijnde producten aan. Ontdek ze hier.

Interimmarketing versterkt en vervangt
Populair

Tijdelijke vervanging

De interim marketeers van Interim Marketing kunnen al vanaf een halve dag per week ondersteuning bieden. Zij hebben zeer ruime ervaring in diverse functies en branches. Het zijn aanpakkers die weten hoe je een sterk merk bouwt. Ook weten ze hoe ze marketing- en communicatieteams kunnen ondersteunen en motiveren om het maximale resultaat te bereiken. 

Interim marketing versterkt en vervangt

Tijdelijke versterking

Het komt ook voor dat een nieuwe, wat minder ervaren collega, een kickstart nodig heeft. Zeker in het MKB zien we vaak éénmansafdelingen die verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie van het bedrijf. Het schort soms aan voldoende ervaring, daadkracht, structuur of simpelweg tijd. Naast tijdelijke vervanging en versterking kunnen we personen of teams ook coachen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons!

Interim marketing versterkt en vervangt

Coaching

Bij Interim Marketing kun je een coachingstraject aangaan. Op persoonlijke gebied, op vakinhoudelijke zaken of voor loopbaanvraagstukken. Coaching kan live op locatie maar ook gedeeltelijk online wanneer gewenst.

Kom alles te weten over onze interim marketeers

Klik op één van de foto’s hieronder om te weten op welke gebieden we kunnen versterken of vervangen. 

Met veel plezier hebben we aan deze interim opdrachten gewerkt

Strypes

Tijdelijke vervanging van de marketing manager in Bulgarije

Streamit

Aanscherpen van de merkstrategie inclusief extra ondersteuning
DLL pand Eindhoven

DLL

Sinds 2012 zijn er al zo’n 12 verschillende opdrachten vervuld bij DLL

Knaapen

Ontwikkeling wervingscampagne en aanscherpen merkstrategie