Direct commerciële slagkracht

U wilt meer verkoop realiseren uit ambitie of uit noodzaak. Een groter sales rendement bereiken dan nu het geval is. De uitdaging kan zich voordoen in de huidige werkwijze, de motivatie van de medewerkers of in de personele capaciteit. Het goed en snel invullen van commerciële vacatures vergt kostbare tijd en kan dus een probleem vormen voor uw commerciële slagkracht en de aandacht voor uw prospects en klanten, met alle gevolgen van dien.

Verandermanagement nodig voor meer commerciële slagkracht?

Hier kan InterimMarketing uitkomst bieden. Uw accountplan, sales funnel of verkoopproces zijn wellicht gedateerd of ontbreken in het geheel. Het kan ook zijn dat er niet voldoende rendement uit een verkoopgesprek wordt gehaald door ontbrekende vaardigheden. Wellicht zitten uw commerciële mensen niet meer bij de juiste dmu’s en winstgevende klanten aan tafel. Het kan ook zijn dat het commerciële procesmanagement niet meer aansluit bij de veranderende wensen en eisen van de klant waardoor essentiële slagkracht gemist wordt.

Commerciële vaardigheden

Als opleiding coach ontwikkelt onze interim manager de commerciële vaardigheden van uw commercieel directeur, commercieel manager, sales manager, key accountmanager of commerciële binnendienst. Hulp van onze tijdelijke sales consultant biedt ondersteuning op maat en geeft nieuwe impulsen aan sales.

InterimMarketing is een interim management bureau en kan snel een interim sales vacatures tijdelijk opvullen. Onze interim sales manager of sales marketing manager geeft u resultaat en tegelijkertijd ook de ruimte de juiste medewerker te vinden voor openstaande vacatures.